© DevStack. All rights reserved.
SANERINGEN

Is er sprake van verontreiniging in de grond? Voor Bodemsanering bent u bij HWC absoluut aan het juiste adres. Wij schakelen snel, communiceren persoonlijk en saneren uiteraard grondig.

Wanneer de bodem saneren?

Bodemverontreiniging kan in verschillende gradaties voorkomen. Niet in alle gevallen is sanering direct nodig. Het is echter wel aan te raden,zowel omwille van de veiligheid en gezondheid of om het feit dat u in de toekomst misschien op de betreffende grond wilt bouwen of het kavel wiltverkopen. Breidt de verontreiniging zich uit, dan is het sowieso tijd om in te grijpen met gespecialiseerde bodemsanering.

Een bescheiden vorm van bodemverontreiniging kan namelijk niet direct kwaad, maar grotere hoeveelheden vervuiling brengen verschillenderisico’s met zich mee. Voor de grond zelf, de omgeving eromheen en de gezondheid van mens en dier op het terrein.

Ook kan het zo zijn dat u eenbepaalde doelstelling hebt en deze niet kunt realiseren op een verontreinigde grond. Bijvoorbeeld een bouwproject, verkoopintentie offunctiewisseling van het terrein. In dat soort gevallen schakelt u eenspecialist in om de vervuilde grond te saneren.

HWC lost het probleem op!

Grondsanering van HWC

Wat allereerst van belang is, is dat er een bodemonderzoek plaatsvindt.De data hieruit hebben wij namelijk nodig om goed te werk te gaan. Stelons dus zeker op de hoogte van de exacte verontreinigingsaard enomvang, zodat wij snel kunnen schakelen en meteen kunnen laten wetenwat het probleem is, hoe we dit op gaan lossen en hoeveel dat zal kosten.Vervolgens kunnen wij allerlei administratieve en uitvoerende


werkzaamheden regelen:

  • Een Veiligheid- en Gezondheidsplan/VG-plan opstellen
  • De verontreiniging aanmelden bij de gecertificeerde instantie
  • Inspectie SZW regelen indien nodig
  • Afspraken maken met een milieukundig adviesbureau
  • HVK’er inschakelen
  • Al het benodigde materieel en apparatuur regelen
  • En, vanzelfsprekend, de bodemsanering uitvoeren

Meer weten of ons direct inschakelen?
Neem contact met ons op via (077)3978005 of laat een bericht achter via het contactformulier hieronder.
Grond saneren door HWC wij lossen het op!

De Kracht van SAMENWERKEN

Contact informatie

Horster Wegenbouw Combinatie

 Songertweg 14 5961 NG Horst
 077 2057755

info@horsterwegenbouw.nl