© DevStack. All rights reserved.

Kwaliteit

Een van onze specialiteiten is wegenbouw. Al jaren leveren we kwaliteitswerk als het gaat om het aanleggen van nieuwe wegen, het reconstrueren van gebieden, het vervangen van rioleringen, het verharden van wegen of het maken van funderingen.

Wij werken hierbij in opdracht van gemeenten, particulieren en bedrijven in heel Nederland. Zij kiezen voor ons om de kwaliteit die we leveren, onze focus op veiligheid en duurzaamheid en onze goede prijs. En omdat we al jaren een betrouwbare partner bewijzen te zijn.

Vervangen van rioleringen

Veel van de rioleringen vandaag de dag zijn zo’n 50 á 60 jaar oud en gemaakt van beton. Beton gaat niet eeuwig mee, dus inmiddels zijn veel rioleringen toe aan vervanging. Een grondige aanpak is dan essentieel.

Dit betekent ook dat de straat moet worden opengebroken. En dat is voor gemeenten vaak weer aanleiding om gelijk de hele wegindeling te reconstrueren. Als er toch al gewerkt wordt is gelijk al het benodigde aanpakken wel zo efficiënt, immers. 

Met onze ervaring begrijpen we welke consequenties dit heeft en overzien we goed de belangen van bewoners, omwonenden, gemeenten en omliggende bedrijven. Hier spelen we dan ook in alle facetten van ons werk op in. Want dat is belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar vooral ook voor onszelf. Zo min mogelijk hinder, heldere communicatie, goede kwaliteit en op tijd klaar; daar is iedereen bij gebaat

Contact informatie

Horster Wegenbouw Combinatie

 Songertweg 14 5961 NG Horst
 077 2057755

info@horsterwegenbouw.nl