Particulieren

HomeParticulieren

Particulieren

Onze werkzaamheden zijn infra van wegenbouwprojecten tot particuliere werkzaamheden in Limburg en Brabant. Bestrating, moderne sierbestrating, natuursteentegels, kasseien, saneringen, grondwerk, sloop
Tevens hebben wij door zeer veel vraag van oude natuurlijke materialen een opslag en verkoop van authentieke materialen zoals gebakken klinkers, dikformaten, waalformaten, klinkerkeien (oudeklinkerdepot.nl).
Ook zijn wij een erkend leerbedrijf dat nieuwe leerlingen het oude ambachtelijke vak kan leren. Professionele wegenbouw van hoog niveau met respect voor de wensen van de klant, bestratingsontwerp in één hand waarbij de uitvoering met louter specialisten plaatsvindt. Horster Wegenbouw Combinatie behoort met dit concept tot het topsegment in haar branche.

klassiek tot modern en van kleine tot grote tuinen

Onze uitvoeringen variëren van klassiek tot modern en van kleine tot grote tuinen en landgoederen. HWC is een bewuste keuze, zo blijkt uit de belangstelling van veel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Niet alleen vanwege onze creatieve ideeën en uiterst betrouwbare uitvoering, maar ook dankzij onze professionele coördinatie waarbij wij u zoveel mogelijk zorg uit handen nemen. Vraag een offerte aan.
Een stukje buitenleven dat helemaal van u is.

Een stukje buitenleven dat helemaal van u is waar u zich heerlijk thuis voelt. Dat kan zo belangrijk zijn. Uw huis mag dan eindigen met de laatste muur, uw thuis gaat verder tot het laatste hoekje van uw tuin of terras.

Niet te verwonderen dat u deze speciale ruimte wilt vormen naar uw smaak. En omdat iedereen daarin verschilt zoekt HWC steeds weer naar nieuwe ideeën, de nieuwste kleuren vormen en mogelijkheden.

Diverse stijlen vindt u bij ons zodat u eindeloos kunt kiezen en combineren. Of u nu houdt van romantisch, stijlvol, strak of iets heel anders. Voor elke stijl hebben wij een prachtige collectie. Het begin van de tuin of het terras van al uw dromen vanaf de oprit tot het laatste kronkelende paadje.